Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή

Για τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2,00€.
Με την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας γίνεται και η εξόφλησή της σε μετρητά.
Επίσης εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή αρχικής παραγγελίας σας τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 1,50€ εκτός από τα έξοδα αποστολής που είναι 3€ και πληρώνετε τη διαφορά τιμής στο courier με την παραλαβή. Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν ισχύει η χρέωση των 1,50€ της αντικαταβολής.

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discoverμε
  • χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε μέσω κατάθεσης στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR09 0172 1530 0051 5310 1940 755
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ

Οι καταθέσεις από διαφορετική τράπεζα έχουν επιβαρύνσεις που βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο Αριθμός Παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@be-light.gr ή τηλεφωνικά στο 22210 26209 για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.