Πολιτική Απορρήτου

Μετά την παραλαβή του προϊόντος έχετε δικαίωμα αλλαγής κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας μέσω e-mail στο info@be-light.gr ή τηλεφωνικά στο 22210 26209 εντός 15 ημερών.
Όλες οι αλλαγές γίνονται με δικά σας έξοδα, όπως και η νέα αποστολή που αφορά την αλλαγή σας.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
Η επιστροφή πραγματοποιείται με την ταχυμεταφορική εταιρεία από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.
Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος που κάνετε αλλαγή είναι μεγαλύτερο από τη νέα σας παραγγελία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαφορά της τιμής στην επόμενη αγορά σας από το be-light.gr.
Εάν το κόστος της αλλαγής του προϊόντος που θέλετε να κάνετε υπερβαίνει την τιμή της αρχικής παραγγελίας, τότε επιβαρύνεστε εκτός από τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα αντικαταβολής και πληρώνετε τη διαφορά τιμής στο courier με την παραλαβή. Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν ισχύει η χρέωση των 1,50€ της αντικαταβολής, αλλά μόνο τα έξοδα αποστολής που είναι 3€.
Σε περίπτωση εκπτωτικού είδους ή προσφοράς, η αλλαγή γίνεται μόνο με εκπτωτικό είδος ή προσφοράς αντίστοιχα.
Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστραφεί γιατί δεν παραλήφθηκε ποτέ από εσάς, μετά από προσπάθεια της ταχυμεταφορικής εταιρείας αλλά και δική μας, σε ενδεχόμενη νέα παραγγελία ή επανεκτέλεσή της θα χρεωθείτε όλα τα μεταφορικά.
Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο από την αντίστοιχη ταχυμεταφορική εταιρεία που παραλάβατε την παραγγελία σας στην παρακάτω διεύθυνση και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με το κέντρο εξυπηρέτησης των πελατών μας.
Επίσης μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας μέσω e-mail στο info@be-light.gr ή τηλεφωνικά στο 22210 26209 και η επιστροφή του προϊόντος ή της παραγγελίας να γίνει εντός 15 ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία και η επιστροφή να πραγματοποιηθεί με την ταχυμεταφορική εταιρεία από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.
Τα χρήματά σας θα επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο θα μας υποδείξετε ή με τη μορφή ηλεκτρονικού κουπονιού στο e-mail σας για μελλοντική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μετά από την παραλαβή της επιστροφής σας.
Η επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών επιστροφής του, το οποίο και αφαιρείται από το συνολικό ποσό. Τα χρήματα επιστρέφονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας.

be-light.gr
3χλμ Λεωφ. Χαλκίδας – Αρτάκης
Χαλκίδα 34100
Τηλ. 22210 26209